Een bont gezelschap

Events

Feesten en partijen

Brownies&downieS heeft  diverse events: Feesten en partijen, catering op locatie, ruimte voor zakelijke bijeenkomsten en een speciale thema feest avond voor onze jongens & meiden en hun vrienden. Bekijk wat de mogelijkheden zijn! 

Feesten en partijen

Ons restaurant is bij uitstek geschikt voor feesten en partijen. Op de 1e etage is een prachtige ruimte beschikbaar.  Wilt u een babyshower, uw verjaardag, huwelijksfeest of zomaar een gezellig feest organiseren? Neem  gerust contact met ons op, wij maken een geheel vrijblijvende en persoonlijke aanbieding voor u. 

Catering

Wat wij bij ons in  ons restaurant kunnen, kunnen we ook bij u thuis. Van een geheel verzorgde lunch, thuis bezorgde high tea tot feestavond, het kan allemaal.  Neemt u gerust contact met ons op, wij maken graag een geheel vrijblijvende en persoonlijke aanbieding voor u. 

Zakelijke bijeenkomst

Ook voor uw zakelijke gelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres. Van productpresentatie, nieuwjaarsborrel tot zakelijke kleinschalige lunch, wij verzorgen het met liefde en aandacht voor u. Heeft u een SROI verplichting? De meeste gemeentes accepteren onze factuur hierin. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Wij maken deze graag voor u.

Dans avond!

Vier keer per jaar is het Disco avond! Veilig uitgaan voor mensen met een beperking. Met een DJ  is het feest compleet. Wil je ook eens komen dansen? Hou onze Facebookpagina in de gaten, daar worden de disco avonden aangekondigd. De laatste disco van het jaar is  ons bijzondere Kerstgala. Mooie kleding, auto met chauffeur en ontvangst met een rode loper en spotlights. Gezelligheid gegarandeerd!

Contact gegevens

Reservering

Openingstijden

  • Ma 11:30 – 17:00
  • Di   09:30 – 17:00
  • Wo 09:30 – 17:00
  • Do  09:30 – 17:00
  • Vrij 09:30 – 17:00
  • Za  09:30  – 17:00
  • Zo  (1e zondag v.d. maand 12.00 – 17:00

Route

© Brownies&downieS Gouda – Designed by: Niels van Steenis Webdesign & Branding